Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Aktuellt v.43

(2016-10-24 08:00)
Aktuellt innehåller information om kommande aktiviteter och viktig information från förbundet. Ni kan alltid vända er till kansliet på This is a mailto link med era frågor.
 
10 timmar med praktisk undervisning av en av världens mest efterfrågade judoinstruktörer, Mr Hiroshi Katanishi (8 Dan), väntar.
 
Svenska Judoförbundet utvecklar och utökar landslagsorganisationen kortsiktigt mot OS i Tokyo 2020 och på lång sikt mot OS 2028. Därför förstärker vi nu arbetet med våra elitaktiva med en ny assisterande förbundstränare.
 
Är du en kvinnlig, aktiv tränare som vill utvecklas i din tränarroll? Läs mer här!
 
Till årsmötet 2017 har ordförande Alf Tornberg aviserat sin avgång efter många år i styrelsen. I och med att vi därför behöver välja en ny ordförande så går vi i valberedningen ut redan nu och frågar om förslag på kandidater för vårt fortsatta arbete
 
Vi har fått in hela 162 (!) anmälda till Riksfortbildningen i Lindesberg och vi kan inte längre ta emot fler anmälningar. För er som ändå vill delta på en riksfortbildning vill vi istället tipsa om att delta vid nästa tillfälle i slutet av oktober.
 

Kansliet har bytt adress

(2016-08-15 15:22)
Kansliet har bytt adress och hädanefter är det följande post- och besöksadress som gäller:
 
Flera länkar till inbjudningar och anmälningar i förbundskalendern fungerar inte just nu.
 

Det var så nära

(2016-08-11 08:23)
Marcus Nyman vann tre av sina matcher i -90 kg vid OS i Rio den 10 augusti och förlorade två. Med det blev han 5:a och en av de få som placerat sig bäst på OS i Svensk judohistoria.
 
Idag, onsdag den 10/8, börjar OS i Rio för Marcus Nyman i -90 kg. Marcus rankas av många sportjournalister som ett av Sveriges medaljhopp på årets olympiad. Vi stämmer gärna in i den kören och hoppas, håller och hejar på Marcus!
 
Idag är det dags för två av våra fyra svenska judoolympier att tävla i Rio. Det är Mia Hermansson, -63 kg, och Robin Pacek, -81 kg, som gör sina OS-debuter. Mia börjar mot Edwige Gwend, ITA, och Robin möter seedade Travis Stevens, USA.
 
Judons deltagande på Riksidrottsförbundets Idrottens dag under Almedalsveckan blev en stor succé.
 
Det har uppstått en del frågor kring förbundets arbete med att skapa en ny, framtida landslagsorganisation.
 
Nu har Hänt i Förbundet nr 6 kommit ut.
 
Hänt i förbundet nr 5 ute nu.
 
2020_logga
cZ0nB1RS2WQghEVAV-FZ

Filtrera nyheter

Postadress:
Smålands Judoförbund
Anders Lindgren, Esplanaden 29
392 34 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info