Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt v.12

2017-03-20 08:00
Aktuellt innehåller information om kommande aktiviteter och viktig information från förbundet. Ni kan alltid vända er till kansliet på This is a mailto link med era frågor. Ange ert ärende och eventuellt när ni vill bli uppringda eller kontaktade!
  • Uppdaterad: 2017-03-21 13:56

Från Kansliet:

Vi håller fortfarande på med kartläggningen av intergrationsprojekt i judosverige. Om ni driver eller har drivit intergrationsarbete hemma i klubben eller distriktet så är ni varmt välkomna att höra av er till This is a mailto link eller This is a mailto link med mer information! Ni kan läsa mer om kartläggningen här

I helgen fick vi se mycket fina resultat på Europacupen för juniorer i Coimbra, Portugal! Julius Sonerud kom två i -90 kg, Ida Eriksson kom trea i -63 kg, Amanda Håkansson kom 7a i -70 kg och Oskar Jaskari kom 9a i -66 kg. Med dessa fina resultat blev Sverige 8e bästa nation (av 22) på tävlingen!


UTBILDNINGAR 

Graderingsförberedande Katakurs

Plats: Gävle Judo Clubs Dojo

Datum: 17 april

INBJUDAN! 

 

Assisterande Klubbtränarutbildning

Plats: Borlänge

Datum: 6-8 maj

 

Klubbtränarutbildning

Plats: -

Datum: 20-21 maj

Kontakt: Joakim Zander

 


GRADERINGAR  

Riksgradering

Plats: Göteborg

Datum: 13e augusti 

INBJUDAN! 

ANMÄLAN!

 

DAN ANSÖKNINGSBLANKETT! (Nu som ifyllbar Pdf!)

Skicka in blanketten till: 

Svenska Judoförbundet

Vretgränd 18, 3 

753 22 UPPSALA

eller på mail This is a mailto link


 

SOCIALA MEDIER

För er som inte kan få nog av judo, tänk på att ni alltid kan följa liveresultat från internationella judotävlingar på ippon.org och livesändningar på ippon.tv! Det finns även judonyheter att upptäcka via Facebook @Svenska Judoförbundet, Instagram @swejudo samt Twitter @svenskjudo eller @judoerik. Vi finns även på Snapchat @svenskjudo, där ni kan följa med bakom scenerna när landslagen är ute och reser på tävlingar och träningsläger!

 


 

KANSLIETS ERBJUDANDE TILL ALLA KLUBBAR

-MER TID FÖR JUDO

Skulle er klubb vilja ägna mer tid åt judo och mindre tid till det administrativa arbetet?

Vi som jobbar på kansliet kände av ett stort behov ute i bland klubbarna av att få avlastning, viljan och drivet finns med det är svårt att få tid till att sätta sig in i det administrativa arbetet. Vi kan inte hjälpa alla på plats men vi har möjlighet att fånga upp er och hjälpa er från ett "molnperspektiv". Vi kan hjälpa er med: Idrottslyftsansökningar och återrapporter, Medlemsregistrering och Klubb och årsrapports inlämning samt en alltid uppdaterad och färsk information om klubben och dess verksamhet. Läs mer här:

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 11.00.20

 

För alla er klubbar som vill ha hjälp med det administrativa arbetet och på det sättet kunna ägna er tid åt judo, tveka inte att höra av er till kansliet och se och hör hur vi kan hjälpa er: 

Kontakta Sissel Backe eller Åke Sundkvist på kansliet på telefonummer: 018-4300510 eller på This is a mailto link.

 Erbjudande till alla klubbar!

 


 

JUDOSHOPEN

I Judoshopen kan ni beställa judomaterial såsom judopass, graderingsdiplom, domarstrumpor, klistermärken och mycket mer! 

För att göra er beställning av judomaterial, följ länken:

JUDOSHOPEN

  


 

Vi vill passa på att tacka alla klubbar som redan blivit aktiva i sin medlemsregistrering på IdrottOnline, nu är mer en en tredjedel klubbar aktiva med sin medlemsrapportering i IOL. Detta bådar gott och visar att vi är på väg att få ett professionell och enhetligt väl fungerade system kort sagt: ju fler registrerade medlemmar, desto mer pengar till judon. Tack igen till er, det är ni som gör det möjligt!

För er som vill komma i kontakt med oss på kansliet om ni har funderingar eller frågor: Vi kan alla svara på frågor kring erbjudandet.

 


 

Kontaktuppgifter

 

Kontakta idrottsadministratör Sissel Backe på 018-4300510 eller This is a mailto link 

Kontakta kanslist Åke Sundkvist på 076-1717486 eller This is a mailto link

Kontakta idrottsadministratör Tilda Avesson på 070-7161343 eller This is a mailto link

Kontakta generalsekreterare Erik Vesterlund på 018-430 05 11 eller This is a mailto link

Ni kan även nå samtliga på kansliet på This is a mailto link. Ange ert ärende och eventuellt när ni vill bli uppringda eller kontaktade, så ska vi försöka hjälpa till på bästa sätt!

Skribent: Sissel Backe
 
NM banner 2017
2020_logga
jb4l
cZ0nB1RS2WQghEVAV-FZ
stada_sverigebanner

twitch1

facebook

twitter

Instagram

Postadress:
Svenska Judoförbundet
Vretgränd 18, 3 tr
753 22 Uppsala

Besöksadress:
Vretgränd 18, 3 tr
753 22 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-430 05 10
Fax: har ingen
E-post: This is a mailto link

Se all info