Hoppa till sidans innehåll

Om förbundet


Svenska Judoförbundet består av en förbundsstyrelse (FS) och tre utskott (tävlingsutskottet, domarutskottet och katautskottet) som representerar de olika områden som vi inom svensk judo jobbar med. Varje utskott har en ordförande och flera ledamöter. Dessutom har vi fler projekt- och arbetsgrupper som jobbar inom specifika områden. Medlemsklubbarna uppgår till ca 164 stycken och sammanlagt finns det över 20 000 medlemmar i vårt lands alla klubbar. Majoriteten av medlemmarna är mellan 7 och 12 år.

Svenska Judoförbundet verkar för att utvecklingen inom judo i Sverige ska gå framåt och har som syfte att främja medlemsklubbarnas verksamhet såväl som den nationella och internationella verksamheten. SJF arbetar för en jämställd judomiljö där alla som vill ska kunna delta. Fokus läggs idag på att motivera barn- och ungdomar att engagera sig i arbetet kring judomattan. Vi vill att ungdomar som inte fortsätter med en aktiv tävlingskarriär stannar kvar inom judoverksamheten och finner nya saker att jobba med, såsom arbete inom kommitteér, tävling och utbildning.

Förbundsstyrelsen väljs av årsmötet och har som uppdrag att följa den verksamhetsplan man beslutat om. Har du frågor eller synpunkter som du vill framföra till förbundsstyrelsen är du välkommen att skicka ett mail via vårt kontaktformulär. Presentation av FS sammansättning samt personer med speicaluppdrag hittar du under, förbundsstyrelsen.

Uppdaterad: 2016-11-16 11:13
 
2020_logga
jb4l
cZ0nB1RS2WQghEVAV-FZ
stada_sverigebanner

twitch1

facebook

twitter

Instagram

Postadress:
Svenska Judoförbundet
Vretgränd 18, 3 tr
753 22 Uppsala

Besöksadress:
Vretgränd 18, 3 tr
753 22 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-430 05 10
Fax: har ingen
E-post: This is a mailto link

Se all info